JÁNOSSOMORJA - MÜVELÖDÉSI HÁZ - 2012/03/09

A CSAKODA számára a 2012. esztendö hivatalosan március 9-én Györ-Moson-Sopron megyében, egészen pontosan Jánossomorján kezdödött el (persze az elözö két hónapban is szervezgettünk-munkálkodtunk, de ez annyira megszokott a számunkra, és annyira unalmas a kívülállóknak, hogy az ezt dokumentáló, kacskaringózó idövonalat felesleges lenne itt és most meghúzni). A megnyitó estéjét a Glázer-Kozma család terülj-terülj asztalkájával, majd a Rizikó Faktor együttes és Gáspár közös fellépésével tettük felejthetetlenné a megjelentek számára. Az eseményt megörökítette a helyi televízió is: riport készült Domival és a potyautas Kópházi Danival, aki bravúros megnyitóbeszédével perdült a figyelem középpontjába.
Minderröl három nappal késöbb - de az élményektöl még részegen - Dominika a következöket írta:

feladó: Dominika Trapp
címzett: Márton Dés
dátum: 2012. március 12. 11:42
tárgy: somorja stb

Na szia!

Megvolt Jánossomorja bevétele. A Facebookon láthatod, mire jutottunk (még Boti képei hiányoznak az oldalról). Egyébként nagyon kedvesek voltak a helyiek - és nemhogy fütés, de tömeg, söt Jägermeister is volt! A kiállítás cuki lett, a zenekart imádták, és végül berobbant Gazsi is, akit a koncert végén karöltve megrohamoztak a csajok... A helyi tv felvett mindent - láthatod az FB-n a kész anyagot. Óriási buli volt, de a videós forma nem igazán érzett rá, mert a felvételeken szinte csak a zenekar látható, meg néha Boti haverja, ahogy befut a színpadra - extázisban. Ö Dani… Hozzánk csapódott a csütörtöki, Pannónia utcai buliból - tudod, Andrissal a mütermet avattuk. Kicsit túl van exponálva a felvételeken, de ott helyben összedobta a megnyitószöveget, és szerette a közönség: vihogtak meg gratuláltak.
Persze Mikulán nem jött, se Boczki, és így csak elég tré fotógépeink voltak. Márk is furán leszarta az egészet - ígérgetett, hogy talán a képeket leadja, de végül nem is szólt, és nem is jött. Kálmán és Levente felejtve, Áronért meg már nem volt lelkieröm elmenni (nem is bírta volna, mert végül, szombaton Tatabányán kötöttünk ki Botiéknál). Viszont mindenki, aki ott volt, irtóra belelkesedett - és ez jó érzés nagyon. Szóval sajnálhatod, hogy nem voltál velünk. Tényleg hatalmas volt, bár ez annyira nem látszik a dokumentációból.
Mi lesz veled? 30-ára haza tudsz jönni?

Üdv: DDD

Még több fotó a Facebokon! / Additional photos on Facebook!

A fotókat Menyhárt Norbi készítette. / Photos by Norbi Menyhárt6:02-töl Csakoda